Шановні клієнти!
Через часті відключення світла та високе сезонне навантаження терміни відвантажень можуть зміщуватись на 1–5 днів залежно від продукції.
Rilecart R500 Напівавтоматична машина скріплення на пружину

Rilecart R500 Напівавтоматична машина скріплення на пружину

08.06.2021

Rilecart R-500 - бестселер компанії Rilecart і найпопулярніші напівавтоматичні машини у світі. Машина надає власнику найвищу якість скріплення календарів і каталогів, простоту використання, мінімальне обслуговування і виняткову міцність. Особливо висока точність при скріпленні малим діаметром спіралі дозволяє виготовляти будь-яку делікатну продукцію малих форматів і товщини. Машина оснащена новою системою управління через сенсорний дисплей.

Як працює машина:

Оператор вводить в керуючий комп'ютер діаметр спіралі, крок і кількість витків спіралі відповідно до довгої спіралі. Потім попередньо пробиті календарні або книжкові блоки розміщуються на завантажувальному столі та натискається педаль запуску операції скріплення. Машина автоматично відмотає з бобіни та відріже спіраль необхідної довжини та кількості витків, і перемістить її в зону обтиску.

Механічний клапан на робочому столі притисне календарний блок, а сам стіл зміститься вглиб машини до блоку обтиску, щоб перфораційні отвори розмістилися на витках спіралі. Потім стіл повертається у вихідну позицію, тим самим розміщуючи спіраль в зоні блоку обтиску. В момент операції обтиску також може подаватися ригель. R-500 дозволяє вкладати ригель будь-якого розміру в діапазоні 100-300 мм за допомогою опціонального автоподатника ригелів 100-300 мм

Можливості:

  • Використання спіралей на бобінах: крок 3:1", 2:1" або 4:1 ".
  • Мінімальна ширина блоку: 50 мм;
  • Максимальна товщина блоку: 11,5 мм
  • Варіанти скріплення: на одну спіраль по всій довжині, дві спіралі рівної довжини для настінних календарів, або до 10 спіралей;
  • Управління: мікропроцесорне з сенсорним екраном;
  • Механічна швидкість: понад 1500 циклів/год (реальна продуктивність залежить від досвіду оператора та особливостей продукту).